Descriere Produs – Preţ creare site de prezentare, design unic, creare site in limba Romana, 5-6 pagini html, site tip Responsive (optimizat pentru PC, mobil si tableta), optimizare SEO si promovare la nivel avansat (incluse gratuit pentru orice site realizat de noi)

Etape creare site prezentare

a. Consultanta SEO – Este important ca un site sa fie gasit de motoarele de cautare, acestea reprezentand modalitatea prin care majoritatea oamenilor cauta informatiile de care au nevoie. Cine nu ar vrea ca site-ul sau sa fie primul in Google? Ca prim pas in obtinerea rezultatelor, stabilim impreuna lista cuvintelor cheie (keywords), analizam concurenta. Alegem apoi, impreuna, un nume domeniu optim, stabilim structura site-ului, pozitionarea unor elemente cheie in site.

b. Consultanta in achizitionare nume domeniu – gazduire sitePe baza cuvintelor cheie alese, specifice domeniului de activitate, va sugeram alegerea unui nume domeniu ideal, studiem concurenta, gasim cea mai buna solutie de gazduire website (raport calitate – pret).

c. Consultanta in design site –  Crearea unui site incepe cu design layout, design web realizat cu ajutorul unor programe de grafica sau cu o tema generala

Fie ca este vorba de un site de prezentare, un magazin online, un site pentru anunturi, catalog produse sau un blog pentru site-ul tau, un site WordPress este alegerea ideala. Un site realizat pe platforma WordPress se poate realiza intr-o perioada scurta de timp, contine un Panou de administrare a continutului (puteti face modificari in site, fara cunostinte html), este tip Responsive (optimizat pentru mobil si tableta), este perfect pentru optimizare SEO sau integrare Social Media.

Realizam site-uri WordPress pentru orice tip de activitate: site pentru firme de constructii, site-uri pentru firme de contabilitate, creare site anunturi, site agentie imobiliara, site agentie de turism, site-uri medicale, magazin online, blog, etc.

Creare site WordPress Responsive

Site-urile realizate de noi, folosind platforma WordPress sunt optimizate pentru mobil/smartphone si tableta, sunt site-uri tip Responsive. Indiferent de dispozitivul de pe care accesati site-ul (telefon, tableta, laptop, PC), acesta va fi afisat optim. Exemple de site-uri WordPress

Un magazin online (magazin virtual) va ajuta sa va cresteti vanzarile. Fara vanzatori si stocuri, deschis 24/24 de ore, accesibil de oriunde si oricarei persoane cu acces la internet; iata cateva din avantajele unui magazin online.

Un magazin online este structurat astfel :
1. Interfata, destinata clientilor si reprezinta ceea ce vede vizitatorul magazinului online
2. Un Panou de administrare magazin online, accesibil numai de catre proprietarul magazinului online – ofera posibilitati de editare( modificare, stergere sau adaugare produse noi, categorii, imagini, descriere produse, pret etc.), controlul comenzilor.

Website-uri create

Clienti ajutati

Conturi ADS

Marimea echipei